• Dongguan Beesst Technology Limited
  • Dongguan Beesst Technology Limited
  • Dongguan Beesst Technology Limited
Dongguan Beesst Technology Limited

Vad ska jag göra för att upprätthålla mitt elektriska cykel litiumbatteri?

Släpp tid: 2022-11-09 16:53:48  träffar: 14

What ska jag göra för att upprätthålla mitt elektriska cykel litiumbatteri?


lithium batteriets elektriska cykel är ett elektromekaniskt personligt fordon med litiumbatteri som auxiliär energikälla, utrustad med drift Delar som motor, styrenhet, batteri, hantera broms- och displayinstrumentsystem. Så, vad ska jag göra för att upprätthålla litiumbatteriet i min elektriska cykel?

Vad ska jag göra för att upprätthålla mitt elektriska cykel litiumbatteri?

1. Höjden på sätet och styret bör justeras för att säkerställa ridkomfort och lindra trötthet. 
2

.

check och justerar de främre och bakre bromsarna på den elektriska cykeln före användning. Den främre bromsen styrs av det högra bromshandtaget och den bakre bromsen styrs av det vänstra bromshandtaget. 
3

.

check kedjans täthet innan du arbetar på den elektriska cykeln. När kedjan är för snäv är det svårt att rida,när den är för lös är det lätt att vibrera och gnugga andra delar. 
4

.

check smörjningen av kedjan innan den elektriska cykeln använder den elektriska cykeln . Observera om kedjeaxeln är flexibel och om kedjelänkarna rostas dåligt. 

            \        51-2.png.

ore rider på den elektriska cykeln, kontrollera däcktrycket, styrets styrningsflexibilitet, fram- och bakhjulsrotationsflexibilitet, kretsar, batterimakt, motor, motor arbetstillstånd, lampor, horn, fästelement och så vidare 6. Försök att inte använda den elektriska cykelnollstarten (dvs start på plats), särskiltnär du bär vikt och uppför.

7. När du cyklar, försök att använda mänsklig kraft eller elektricitet, särskiltnär du går uppåt, bär vikt, kör i vinden ellernär vägen är ojämn, måste du lita på mänsklig hjälp.

8
.

elektriska cyklar är inte lämpliga för ojämna eller branta vägar (i allmänhet 8). När du möter sådana vägar, kör långsamt eller går av. Vid körning på sådana vägar bör arbetsmiljön för motor, styrenhet, batteri etc. 9
.

elektriska cyklar undviker ofta bromsning och start. Före eller samtidigt som bromsning bör hastighetskontrollhandtaget returneras, och i det område som stöds av vägen försöker du använda mänsklig kraft för att rida. Belastning på 75 kg, försök att undvika överbelastning. Använd manuell ridning med manuell hjälp Om överbelastad. 11.

När du använder en ebike i kallt väder, försök att använda mänsklig kraft eller elektrisk kraft. 12.
\

är du rider i regn eller snö bör du minska körhastigheten och öka bromsavståndet för att förhindra sidoslidande och u

turns för att inte äventyra personlig säkerhet. 13. Undvik långvarig exponering för solen och bör förvaras på en sval plats.-

14.

 När du laddar batteriet, använd matchningen eller tillverkaren-39; s specificerad typ av batteriladdare, blanda inte bland .

vad är saker attnotera om litiumbatterier för elektriska cyklar? 

1. När du rider i regn eller snö bör urladdningsuttaget mellan batteripaketet och den elektriska cykeln inte komma i kontakt med vatten. När du inte används, stäng av batterimaktbrytaren för att undvika kortslutning. Och försök att undvika att använda e

bike i hård miljö. Var uppmärksam på det vattentäta i batteripaketet. 2. Batteriet ska hållas borta från vatten och brandkällor, hållas torrt och undvika stark vibration, kollision och kortslutning. På sommaren bör batteriet hållas borta från direkt solljus.&#
3

.

do inte öppna lådan, ändra eller förstöra batteriet utan tillstånd; Det är strikt förbjudet att använda batteriet på andra märken eller modeller av elfordon; Undvik kortcircuering av laddning och urladdningsportar på grund av utländska objektnär du använder den.

-

Tidigare: Vilka är de viktigaste fördelar...

Nästa: Stegen för att visa dig hur du a...